Всеки подарък е послание!

Всеки подарък е послание!

За подаръците…. и за нас!
Подаряваме, за да радваме себе си или другите?
Всеки подарък е послание!

 

Подаръците винаги са свързани с някакви мотиви и послания и е добре да обръщаме особено внимание при избора на подарък за най-близките хора.

Най-често жеста на даряване има някакъв мотив. Например, за да бъдем щедри и добросърдечни, да доставим радост и да покажем уважение и любов. Или пък да се сближим, да дадем повод за ново запознанство. Желанието да направим подарък е толкова важно, колкото и изборът на самият подарък.

Подаръкът сам по себе си носи освен послание и символика, спрямо предназначението му, но и запечатва силен спомен на изживяването,  което сме изпитали в момента на подаряване и получаване. А понякога, бидейки изненада, може да предизвика истинска буря от емоции.

Цвете, балон, сладкиш, книга, разходка, приказка, вечеря, поглед, време, внимание...

Често избора на подарък се оказва доста трудна задача, особено в динамиката на ежедневието и липсата на време или когато е за човек, когото не познаваме особено добре или пък за много специален и скъп човек. Когато започнат да възникват въпросите: Ами той си има всичко, не знам какво да избера?“,  „Нямам идея какво би харесала и ще я зарадва?“, „Кога да намеря време, за да избера правилният подарък?“ , ние можем да помогнем с отговорите им и да откриете точният подарък, като спестите ценно време, средства и излишна суета.

Очакван или не, с повод или още по-добре без, за себе си или за друг,  подаръка носи удоволствие споделено и умножено най-малко по две.

Всеки, който подарява, дава част от себе си и затова очаква получателят да прояви радост и да зачете проявеното внимание и време.

Дали, за да кажем „БЛАГОДАРЯ“ или „ОБИЧАМ ТЕ“, за да дадем повод за „СБЛИЖАВАНЕ“ или да изразим „ПОЧИТ“, подаръкът си остава едно от най-хубавите неща от детството до всяка възраст.

Ако ни се доверите и изберете подаръци от obichai.bg, носещи българският дух и традиции, бъдете сигурни, че и Вие, и получателите ще споделите незабравим момент на радост и благодарност, защото те носят винаги правилното послание, истинската емоция, непринудената радост и приятни споделени спомени.

Практичният и красив подарък, добросърдечният жест на грижа и любов, би зарадвал всеки, който обича или цени българското!

Избирайки нашите подаръци, подкрепяте родното, българско наследство, което са оставили предците ни и имате възможност да споделите каузата ни и да дарите още една частица с български дух!

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.